Kontakta Fasadkraft Väst AB - utför totalentreprenad inom fasadarbeten

Fasadkraft har sedan 30 år tillbaka hjälpt kunder i Göteborg med omnejd med fasadrenoveringar i tegel, puts, trä eller balkongrenoveringar och andra behandlingar av fasadputs. Allt för att ge huset rätt ansikte utåt. Våra specialiserade murare i Göteborg hjälper dig som kund att få huset att se snyggt och fräscht ut med allt från renoveringar till nybyggnationer. Dessutom kan alla från privatpersoner, fastihetsägare & bostadsrättsföreningar få den hjälp som behövs från våra erfarna murare. Vi har ett brett och gediget kunnande och erbjuder alltid personlig service – dessutom till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss så kommer vi med en offert! Fasadkraft erbjuder dig totalentreprenad i många fall, här hittar du stans bästa Murare, Kakelsättare, Snickare och Målare.

Prisförfrågan / offert / kalkyl

Kontaktinformation

Arbetsledare

Gintaras 0735 - 39 41 68

 

Ekonomi

Gintare 0763-376621

 

Besöksadress

Aspgården 43, 435 32 Mölnlycke (efter överenskommelse)

 

Filial finns i Göteborg, Floda , Sandared & Helsingborg.

 

Faktureringsadress

VAGMAKAREVÄGEN 99, 254 77 Fleninge

Orgnr.

559300-6405

 

Kontoret har öppet

Vardagar 07,00 till 17,00

 

Utför uppdrag på västkusten, bohuslän, Halland och Skåne

Göteborg, Kungälv, Uddevalla, Strömstad, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Båstad, Ängelholm, Helsingborg, Landskrona, Malmö, Landvetter, Borås mfl.


Allt från det lilla till det stora, vi har kunskapen och hantverkarna

Kontakta oss

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag Fasadkraft att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.